DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Yasin Koçak, Bartın İl Genel Meclisi Üyeliği için Aday Adayı Oldu

Yayınlanma Tarihi :
Yasin Koçak, Bartın İl Genel Meclisi Üyeliği için Aday Adayı Oldu

Bartın Ulus ilçesinde Veteriner hekim olarak hizmet veren Yasin Koçak, 31 Mart 2024’te yapılacak olan mahalli idareler seçiminde Bartın İl Genel Meclisi Üyeliği için aday adayı olduğunu açıkladı. Yasin Koçak 2006 yılından beri Bartın Ulus İlçesinde veteriner hekim olarak hizmet vermesinden dolayı Ulus, Abdipaşa ve Kumluca’da özellikle köydeki vatandaşlar tarafından sevilen ve sayılan bir kişilik olarak öne çıkıyor.

Koçak, yaptığı açıklamada, “2006 senesinden bu tarafa ilk 7 yılı Ulus İlçe Tarım müdürlüğünde son 11 yılında da serbest veteriner hekim olarak ulus merkez ve köylerindeki vatandaşlarımıza gece gündüz demeden, elimden geldiğince veteriner hekimlik hizmeti vermekteyim. Ulus, Abdipaşa ve Kumluca köylerinde neredeyse beni tanımayan kimse çıkmaz. Bildiğiniz üzere bir taraftan mesleğimi icra etmekte iken bir taraftan da naçizane siyaset kulvarında da bulunmaktayım. Bu bağlamda ilk olarak 2014 yerel seçimlerinde il genel meclis adayı oldum. Siz değerli dostların desteğiyle güzel oy almamıza rağmen nasip olmadı. Daha sonra 4 yıl süreyle Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanlığı görevini icra ettim. 2019 yılı yerel seçimlerinde Belediye Başkanımız Hasan Hüseyin Uzun beyin teveccühleri ile Ak Parti çatımız altında Belediye Meclis üyesi olarak görev aldım ve hala bu görevde bulunmaktayım. Bundan bir süre öncede 31 mart 2024 günü yapılacak olan Mahalli idareler seçimleri için yine Ak Parti çatımız altında İl Genel Meclisi aday adaylığı başvurusu yapmış bulunmaktayım. Burada bir noktaya da değinmek isterim. Benim için Uluslu değil diyenler olmuş. Dostlar benim işim, evim, ikametim herşeyim ulusta. 18 yıldır ulusta yaşamaktayım ve bundan sonrası içinde farklı bir planım bulunmamaktadır. Bunu da yanlış anlamalara mahal vermeden açıklamak isterim. Önümüzdeki günlerde duyurulacak olan aday ismin öncelikle Ulus ilçemiz ve Bartınımız için hayırlı olmasını temenni ederim. Hem seçim sürecinde hem de 5 yıl süreyle yürüteceği il genel meclis üyeliği görevinde üstün başarılar dilerim. Bizim de hakkımızda Rabbim hayırlısını nasip eyler inşallah. Siz değerleri dostlarımın ve büyüklerimin desteklerini bekler, tekrar herkese hayırlı, sağlıklı bir ömür ve helalinden bol kazançlı işler dilerim. Bartın’a ve hemşehrilerime hizmet etme arzusuyla İl Genel Meclisi Üyeliği için aday adayı oldum. Güçlü bir Bartın için, şehrimizin kalkınması ve gelişmesi için elimden gelen her şeyi yapacağım” dedi.

Koçak’ın Hedefleri:

  • Bartın’ın kalkınması ve gelişmesi için çalışmak
  • İl genelinde eşit ve adil hizmet sunulmasını sağlamak
  • Hemşehrilerin sorunlarını çözmek için çözüm odaklı çalışmak
  • Bartın’ı daha yaşanabilir bir şehir yapmak

Koçak, “Bartın’ı seven ve Bartın’a hizmet etmek için yola çıkan bir adayım. Hemşehrilerimin desteğiyle bu görevi en iyi şekilde yapacağıma inanıyorum” dedi.

Yasin Koçak’ın İl Genel Meclisi Üyeliği için aday adaylığı, Bartın’da siyasi kulislerde yankı uyandırdı. Koçak’ın, güçlü bir aday olduğu ve seçimlerde önemli bir oy alacağı düşünülüyor.

Bartın Doğa Medya ailesi olarak İl Genel Meclis Üyesi aday adayı Veteriner  Hekim Yasin Koçak’a başarılar dileriz.

 

YORUM YAP