DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Kemerköprü Işıklandırma Çalışmasıyla Göz Kamaştırıyor

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
Kemerköprü Işıklandırma Çalışmasıyla Göz Kamaştırıyor

Bartın Belediyesi’nin girişimleriyle çarşı merkezini süsleyen Kemerköprü, yeni ışıklandırma sistemiyle göz kamaştırıyor. Bartın Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen bakım ve onarım çalışmaları kapsamında yenilenen ışıklandırma sistemi, köprüye ve çevresine modern ve estetik bir görünüm kazandırdı.

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, kentin her köşesini daha modern hale getirmek için çalışmalar yürüttüklerini belirtti. Fırıncıoğlu, şunları söyledi: “Kentimizi daha modern bir görünüme kavuşturmak için dört bir tarafında çalışmalar yürütüyoruz. Bu kapsamda Kemerköprü’de ki ışıklandırmalarda gerçekleştirdiğimiz bakım ve onarım çalışmalarıyla köprü ve duvarları çok daha güzel bir görünüme kavuşturduk. Gece saatlerinde otomatik olarak aydınlanan bu görsel çalışma renk renk köprüye güzel bir görünüm kazandırıldı. Görev alan Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerine teşekkür ediyorum.”

Kemerköprü’nün yeni ışıklandırma sisteminden vatandaşlar da oldukça memnun. Vatandaşlar, köprünün daha güzel ve modern bir görünüme kavuştuğunu, ışıkların görsel şöleninin çok güzel olduğunu belirttiler.

Bartın Belediyesi’nin Kemerköprü’nde gerçekleştirdiği ışıklandırma çalışması, kentin estetik değerine katkıda bulunan ve vatandaşların memnuniyetini artıran bir proje olarak öne çıkıyor.

YORUM YAP